lördag, april 24, 2010

Svenskväder

Vi har haft en vecka med fantastiskt väder. Soligt, 25-30 grader. Fantastiskt. Inatt regnade det och idag är luften sådär obeskrivligt våt. Sådär så man inte ser träden omkring sig. Det känns lite svenskt på nåt vis och jag blir sugen på Bearnaisesås. Vilken tur att lite kommit till mig i posten då!!

3 kommentarer:

ebba n sa...

I long for it, The Swedish Summer Weather! Obeskrivligt avundsjuk. Men det är ganska fint här med, soligt och klart - Vår i luften! Bank, bank låter det utanför A-huset. Cortege! BRRRRRRUUUUUMMMMM låter fläkten i CAD-labbet. Skriva lite! (Jag har försökt, men jag kan inte stänga av den. Grrrr....)
Man blir sugen på så konstiga saker. Som att sy, springa och kratta. Till och med på att tvätta fönster. Det är verkligen vår!
Kram!

EmmaHedin sa...

Inatt drömde jag att du kom hem. Det var massa känslor på en och samma gång. Dessutom skulle du bo på Järnmyntsgatan. Så allt skulle fixas till att se ut som "innan". Pust! Vaknade helt slut :)

Flisa sa...

Stackars Emma! Jobbigt att drömma ibland. Man blir som sagt slut. Jag har drömt hundra miljarder saker inatt. Men minns inte riktigt vad de handlade om. Bara att det var bökigt. Inte så långt tills vi ses faktiskt!