torsdag, oktober 29, 2009

Tomt


Nu har jag städat av skrivbordet. Jag är på väg mina vänner. På riktigt.

4 kommentarer:

Koldioxidexperiment sa...

Ja, jag gissar att det börjar kännas på riktigt nu. Ett tomt skrivbord är alltid ett tecken på något. Vare sig man kommer ny till en arbetsplats, eller lämnar den för något nytt.

Elisabeth Undén & Jonas Wilson sa...

Ja, seriöst tomt. Lite öde faktiskt...

Orkar inte riktigt tänka på att vi inte kommer kunna ses så lätt. Försöker fokusera på din lycka över att hitta vägar i livet! Och vi finns ju kvar här hemma när du kommer förbi :o)

Flisa sa...

Ett tomt skrivbord är bra. Önskar jag hade det hela tiden. Betydligt roligare att jobba. Men saker har en tendens att alla vilja vara på skrivbordet samtidigt. Och jag har ju inte hjärta att putta ner dem. Så då blir det som det blir. Nu när skrivbordet var tomt så fick jag dock arbetslust! Men egentligen hade det nog inget med jobbet att göra. Jag fick allmän lust att ta tag i nya saker. Som äventyr i Australien tex.

Flisa sa...

E: Jag har också lite svårt att tänka på svåra saker. Tänker nästan inte alls på att jag kommer vara långt bort från dig och alla andra fina. Och långt bort från syster och resten av familjen. Inte så roligt det. Men ni finns ju här som sagt. Och som tur är så står äventyr högre på listan. Annars hade jag ALDRIG kommit iväg. Jag är sån. Lite svag och lite hemkär.